Domov Blog Novinky a nápady Pletená šatka, aká sa len tak nevidí, stužkové aj dutinkové priadze, nové dizajny Lana Grossa

Pletená šatka, aká sa len tak nevidí, stužkové aj dutinkové priadze, nové dizajny Lana Grossa

sopcak 25 septembra, 2020 Nekomentované
CHB 21/16 Sveter - návod + priadza
[

Nádherná hra odtieňov s ombré prefarbením robí z vlnenej priadze Schachenmayr Colour Ombré naozajstnú lahôdku. Dva odtiene sú spradené do jedného vlákna, pričom prvý z nich sa zmení skôr, ako druhý. A je až prekvapivé, aký harmonický výsledok dostanete po upletení celého klbka. Použite Colour Ombré na šále, čiapky, svetre a dodajte “radosť zo života” do vášho zimného šatníka.

Ažúrový svetrík z jemnej merino vlny je klasika, ktorá v dievčenskom šatníku nemôže chýbať. Využijete ho určite až do zodrania.
Tento týždeň to naozaj nevyzeralo na teplé zimné pletenie, pri čiapkach, rolákoch a šáloch by sme sa riadne zapotili. Tak aspoň niečo výsostne jesenné – pelerínka s kapucňou.

Iba 4 klbká alpakovej priadze Drops Sky minula naša šikovná zákazníčka Marcelka na túto rozmernú, teplú a hlavne krásnu šatku.

Nádherná stužková priadza, na ktorej sa striedajú lesklé viskózové úseky s matnejšími bavlnenými. Na úplete vytvára jemný vzor so širokými pásikmi tón v tóne. Vďaka prírodným materiálom je veľmi príjemná na telo.
Vzdušná dutinková priadza s podielom vlny a alpaky, z ktorej bude váš model vďaka hrubým ihliciam hotový raz-dva. Sledujte, ako pri pletení prechádzajú farby od tmavšej po svetlú a potom opäť k tmavej. Ešte jeden pásik, ešte jeden… a dielo je dokončené! Čerešnička na torte – vďaka vysokému návinu má nízku spotrebu.
Jemná merino vlna na krásne pletené aj háčkované šatky, detské oblečenie, jemné zimné a jesenné doplnky a ľahšie jesenné a jarné svetríky.
Kabátové svetre, do ktorých sa dá tak krásne zabaliť, ľahké mohérové a flaušové úplety, osmičky, vrkoče aj pár ažúr, všetko pekne široké a maximálne pohodlné.
Uprednostňujete s partnerom klasickú módu, ktorá nikdy nevychádza z trendu? Svedčia vám nadčasové modely, ktoré využijete na potulkách prírodou aj v kancelárii?
Potom siahnite po repertoári časopisu Lana Grossa Classici 19.

Nezabudnite, že na jeseň treba zabaliť do tepla nielen krk a hlavu, ale aj nôžky. Upleťte im teplé ponožky z ovčej vlny, odvďačia sa vám zdravím a ľahkým krokom.

Samovzorovacia ponožkovka Balade Jacquard

Prajeme vám krásny víkend, čas vyložiť si nohy na stôl a zrelaxovať pri čerpaní novej inšpirácie,

Sylvia Sopčáková a celý team www.klbkovlny.sk.

sopcak

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.